Diensten

U wilt met uw bedrijf groeien; meer bezoekers naar uw website, meer exposure, meer omzet. NPromotions kan u hierbij helpen. Online marketing is tegenwoordig van groot belang. Het overgrote deel van uw klanten is online, belangrijk is het dan ook dus dat u daar gevonden wordt. NPromotions kan op verschillende manieren u van dienst zijn. Onze diensten bestaan uit:

Marketing advies

diensten-marketing-adviesEr zijn meerdere mogelijkheden om online beter zichtbaar te zijn. Het gevolg van meerdere mogelijkheden kan zijn, dat u uiteindelijk niet meer een juiste keuze kunt maken om wat te doen.  Wij helpen u graag, met een passend advies waarin we de koers uitzetten voor de komende tijd.

Social media

diensten-social-mediaFacebook, Twitter, Instagram en zo zijn er nog een aantal kanalen die u als bedrijf kunt inzetten. Maar welke is het juiste kanaal, hoe zet je deze in en moet ik dat zelf doen? Op al deze vragen, en meer, hebben wij het antwoord.

E-mail marketing

diensten-e-mail-marketingHet gebruik van e-mail niet meer effectief? Niks is minder waar! E-mail marketing is nog steeds krachtig en effectief. Wij ontwikkelen een nieuwsbrief die geschikt is voor mobiel, tablet, desktop en is voorzien van teksten en afbeeldingen. Met een duidelijke analyse kunnen wij vertellen wat het resultaat is per verstuurde e-mail, wat goed werkt en waar bijgestuurd moet worden.

Online vindbaarheid (zoekmachine optimalisatie)

diensten-zoekmachine-optimalisatieWilt u beter gevonden worden op internet? Aan de hand van een analyse maken wij inzichtelijk waar, voor u als onderneming, kansen liggen om beter gevonden te worden op het internet. Wij maken aan de hand van deze analyse een stappenplan, zodat die vindbaarheid stapsgewijs verbeterd wordt.

Zoekmachine adverteren (AdWords)

diensten-zoekmachine-adverterenU wilt meer aandacht en exposure binnen Google. Wij kunnen dit realiseren door middel van adverteren op Google. Aan de hand van zoekwoorden wordt uw bedrijf getoond in de zoekresultaten, dit zal leiden tot meer bezoekers op uw website. Maandelijks krijgt u een overzicht van de behaalde resultaten uit deze campagnes.

Blogs

diensten-blogMet het schrijven van Blogs vergroot u de naamsbekendheid en vindbaarheid van uw bedrijf of merk. Hierbij is een goede planning en structuur van belang, om vervolgens krachtige blogs te schrijven die daadwerkelijk gelezen worden!

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!
Wij staan u graag te woord!!

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone