Schrijven voor SEO in 60 minuten

Schrijven voor SEO in 60 minuten, is een boek dat makkelijk te lezen is, duidelijke uitleg geeft en meer inzicht geeft dan alleen schrijven voor SEO. In het boek worden 4 pijlers besproken, die alles te maken hebben met schrijven voor SEO. Deze 4 pijlers bevatten meer dan alleen het schrijven, ze bevatten het traject voor het schrijven en erna. Bij de fases die je doorloopt krijg je handige tips en tools.

Inhoud: Schrijven voor SEO in 60 minuten

Rutger Steenbergenschrijven-voor-seo-in-60-minuten-rutger-steenbergen legt in makkelijke te lezen en duidelijke taal uit waarom schrijven voor SEO bestaat. Daarbij doorloopt hij een aantal zaken die daarbij van belang zijn;

Bestel schrijven voor SEO in 60 minuten hier.

42 Tips voor een goede webtekst

Waarom schrijven voor SEO

Hierin krijg je een stukje geschiedenis van het internet, zoekmachines en waarvoor dit van belang is voor SEO.

De werking van Google

Je krijgt een uitleg hoe de meest gebruikte zoekmachine in Nederland te werk gaat met het indexeren van websites. Zo begrijp je de principes beter achter het schrijven voor SEO.

4 pijlers van succesvol SEO schrijven

In 5 hoofdstukken wordt er uitleg gegeven welke pijlers er zijn om succesvol te zijn op het gebied van SEO en hoe je dit kan toepassen. Hierin komende verschillende onderwerpen ter sprake, worden tips en tools gedeeld die jou verder kunnen helpen op het gebied van SEO.

Meten van je SEO inspanningen

In het laatste hoofdstuk wordt er aandacht aan besteed hoe jij je inspanningen kan meten en bepalen of je op de goede weg zit.

Oordeel

Het boek leest prettig, met een duidelijke omschrijving en uitleg. Voor mij persoonlijk waren de meeste zaken al bekend, maar heb ik alsnog nuttige informatie gehaald uit het boek. Te denken aan bijvoorbeeld de tools die worden besproken in de verschillende stappen.

Meer nuttige boeken voor online marketing

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone