Zoekwoorden hulpprogramma’s

Zoekwoorden vormen de basis van SEO, maar je kunt wel stellen dat zoekwoorden grotendeels de basis zijn voor een website. Het maken van een goede zoekwoorden analyse is daarbij van belang. Het gebruik maken van zoekwoorden hulpprogramma’s kan daarin niet ontbreken!

Welke hulpprogramma is de beste

Er zijn verschillende programma’s die je kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste zoekwoorden. Daar geven ze aan welke zoekwoorden er zijn, maar daar stopt het ook. Je zult zelf moeten bepalen welke zoekwoorden je gaat gebruiken voor je website. Het kan helpen om meerdere hulpprogramma’s te gebruiken om een beter beeld te krijgen.

Zoekwoordplanner Google

De zoekwoordenplanner van Google is de meest bekende tool die gebruikt wordt. De tool geeft relevante zoekwoorden, het zoekvolume, concurrentie en een voorgesteld bod, mocht je willen adverteren op het zoekwoord.

Ubersuggest

Ubersuggest geeft een uitgebreide lijst met zoekwoorden waarop je gezocht hebt. De lijst is opgedeeld op alfabetische volgorde en is te downloaden. Het is een goede aanvulling op de zoekwoordplannen van Google.

Google suggest keyword tool van SEO book

De tool van SEO book geeft je inzicht in de suggesties die Google geeft aan de hand van het zoekwoord dat jij opgeeft. Zo heb je inzichtelijk welke zoekopdrachten mensen gebruiken met het zoekwoord erin.

online-marketing-diensten

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *