Medicom Safetouch Slim Nitril handschoenen Blauw ...- dynarex safetouch blauwe nitril onderzoekshandschoenen, geschikt voor de meeste baseballpetten ,Handschoen voor professioneel gebruik; In de gezondheidszorg en industriële omgeving, deze handschoen wordt gebruikt om een barrière tegen micro-organismen tussen de drager van de handschoen en de onderzochte mensen of objecten / materialen te vormen; Beschermende handschoen ontworpen om de gebruiker te beschermen tegen de geteste chemicaliënSoft Nitril Handschoenen | Beste Kwaliteit voor de Beste ...Soft Nitril Handschoenen van Stevige kwaliteit, Nergens Goedkoper. Nitril Handschoenen snel geleverd bij SoftNitrilHandschoenen.nl - Profiteer direct van de Staffelkorting op Soft Nitril Handschoenen. Stevige kwaliteit Nitril Handschoenen en direct uit voorraad geleverd.Nitril handschoenen kopen? Direct uit voorraad ...

Dikte: soft nitril (+/- 3 grams) standaard nitril (+/- 4-4,5 grams) of extra dik nitril (5 grams en hoger) Chemische bestendigheid: indien dit vereist is, selecteer dan een handschoen die voldoet aan de EN374. Voor de nitril en neoprene handschoen met de hoogste chemische bestendigheid, klik hier.

Neem contact op met de leverancier  WhatsApp

Disposabel Nitril Handschoenen - Blauw | Colad

Lak is naast arbeidstijd de duurste kostenpost voor een lakverwerkendbedrijf. Nitril Handschoenen voorkomen dat haar, huidschilfers en huidvet met de lak in contact komen. Voordelen van de Nitril Handschoenen Blauw. Uitermate geschikt voor het werken met lak en oplosmiddel ; Natuurlijk latexvrij: De handschoenen bevatten geen natuurlijke latex.

Neem contact op met de leverancier  WhatsApp